• Menu
  • De Kompetitie
  • Allerlei
  • Foto's

  • 't is voorbijU bent bezoeker:
Home 17th June, 2019

Op 2 Maart 2018 om 20hr in het Palace nodigt Studax KFC Poperinge, u allen uit om zijn kas te spijzen, iedereen uit die van ambiance kan genieten bij

Soirée Bal Populaire Français, met Guy et Les Michelins, nadien DJ.

Studax gaat verder met zijn ondertussen bekende thema-avonden waar jong en oud al eens terug uit de bol kan gaan. Deze keer gaan we een leuke “Soirée bal populaire” houden. Datum van afspraak vrijdag 2 maar 2018 in zaal Palace te Poperinge.

We verwachten dan ook alle spelers en hun vrienden op deze avond om alzo onze Studaxkas een duwtje in de rug te geven. Na het optreden van het swingende orkest gaan we door tot in de late uurtjes met een DJ-set vol Franse knallers.

Guy et les Michelins’ nemen je mee op een reis richting Route de Soleil met op de radio alleen maar Franstalige hits. Een bouillabaisse van stijlen (disco, Rock, Blues, 80ties, slows …) gebracht door een ijzersterke liveband met tonnen ervaring, lieftallige backingvocalistes en een zanger (Guy, zijn echte naam) die van kinds af het Franstalige repertoire leerde op de campings aan de Ardéche.

Een greep uit hun repertoire zegt genoeg: Non non , rien n’a changé, Ca plane pour moi, Je t’aime moi non plus, Aline, Aux Champs Elisées, Les Divas du Dancing, Voyage Voyage, Ella Elle l’a, Il est Cinq Heure, Les Filles du bord de mer, … en natuurlijk werd de Franse disco-god Claude François niet vergeten met o.a. Alexandrie Alexandra en Rio. Smeer die stemmen en oefen die danspasjes voor een onvergetelijk anderhalf uur durend Frans nostalgisch Feest met Guy et les Michelins!

Guy Milh: zang
Els Meurisse en Yentl Ketelers: backing vocals
Piet Clarysse: gitaar & backing vocals
Luc Byttebier: bas
Jolien Kimpe: keyboards
Geert Omey: drums
Kaarten: VVK: 8 euro
Kaarten: ADD: 10 euro
Info bij: marc.dewilde@telenet.be of 0474 571406